Bozkaya Yapı Kenet Çatı Sistemleri

Facebookta Paylaş Twitterda Paylaş

   Bozkaya Yapı;

   Metal Çatı ve Cephe sektöründe oldukça tecrübeli ve deneyimli bir firmadır. Yapmış olduğu imalatlar tecrübesini ve profosyenelliğini ortaya koymaktadır.

   Çatı ve Cephe sektöründe bir çok kaliteli eser yapmıştır. Referansları oldukça güçlü olup,profosyenel bir ekipmana sahiptir. Özellikle Metal Kenet Çatı sisteminin ilk uygulayıcılarından olup, eskiden günümüze bir çok farklı çatı malzemesi kullanmış ve bu sistemin gelişmesi ve tanınmasında çok ciddi bir paya sahiptir.Çatı ve Cephe, inşaatın en önemli kalemlerindendir. Binaya hem estetik açıdan, hem kalite açısından kattığı önem azımsanmayacak kadar çoktur. Bu yüzden kullanacağımız malzemeyi doğru seçmek önemlidir.

   Bozkaya Yapı olarak bu konuda en büyük destekçiniz ve iş arkadaşınız olarak yanınızda olmaktan gurur duyarız. Çatı ve Cephe çözümlerinde proje aşamasından imalat aşamasına kadar her kalemin; detaylandırılmasında, malzeme seçiminde profosyonel bir hizmet sunmaktayız. Firmamız bu işi yaparken mühendis ve usta bilgilerinin karışımıyla Çatı ve Cephede en uygun imalatı ekonomik bir şekilde çözmeyi amaçlar.

   Çok hızlı gelişen inşaat sektöründe, ekonomik ve kalıcı çözümleri sunmaya devam edeceğiz. Kurumsallaşan yapımızla kalitemize güç katmayı amaçlıyor, prestij yapılara imza atmaya devam edeceğiz.